Asma Malaikat

ASSALAMUALAIKUM YA MALAIKAT MUQOROBIN

ASSALAMUALAIKUM Y MALAIKAT ZIBRIL,MIKAIL,ISROPIL,IZROIL

AING TUNDUK KA PANGERANNA ZIBRIL

ZIBRIL NU AYA DI KULIT JENG HAREUPEUN AING

AING TUNDUK KA PANGERANNA MIKAIL

MIKAIL NU AYA DI DAGING JEUNG GIGIREUN AING

AING TUNDUK KA PANGERANNA ISROPIL

ISROPIL NU AYA DI TULANG JEUNG TUKANGEUN AING

AING TUNDUK KA PANGERANNA IZROIL

IZROIL NU AYA DI GETIH,SUM2 ,LUHUR JEUNG HANDAPEUN AING

HU ALLAH DINA RUH AING

NUR MUHAMMAD DINA RAGA AING

LAILAHAILALLAH MUHAMADARUSULULLAH

 

 

Laku amalan:

 

puasa biruhin 7 hari,amalan dbc 121x jam 12 mlm pd wkt puasa

stlh puasa 3x bda sholat

Fungsi: untuk keselamatan mutlak.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s